EmmaElins

Alla inlägg under maj 2016

Av emmaelins - 1 maj 2016 19:22

Hej allesammans!

 


Den här veckan har jag ingenting att inte se fram emot. (Längesedan man kände så)

Det blir bara tre skoldagar. Imorgon, tisdag och onsdag för sedan är det ju Kristihimmelfärd, och då bär det av till Berlin för våran del. Om ni har missat det så ska vi och alla andra som konfirmerar sig dit på en studieresa. Det ska bli jättekul och spännande. Vi ska nämligen besöka ett koncentrationsläger där vilket jag tror kommer bli väldigt intressant och kanske till och med lite läskigt. Sedan kommer det bli en del tid för shopping också. Jag har redan satt upp mina riktlinjer. ;) Haha, nejmen, Forever 21 är iallafall en butik som jag vill gå till. 

Det ända som är lite sissådär med denna resa är att vi ska åka så himla tidigt på tordag, redan vid kvart i sex! Det innebär att jag måste gå upp halv fem på morgonen!? Hur ska jag orka det? Sedan blir det inte heller några sovmorgnar i Berlin precis. Det blir till att stiga upp vid halv sju varje dag för vid halv åtta är det frukost. 

 

Just nu väntar jag på att Mästarnas mästare ska börja. Det är som en liten tradtion i min familj att vi ser det varje år och jag tycker det är kul. Idag så ska de två grupperna mötas och göra upp om vilka som går vidare till final. Spännande, spännande.. 

 

 

Vad tycker ni om våran nya vårheader förresten? Själv så är så nöjda som man kan bli. Vårkänslan, loggan, oss, ALLT blev superbra! Kommentera vad ni tycker!

 

 

 

 

Vi hörs!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentation


Hejsan!
Vi är två tjejer på 15 år som är bästa vänner.
Vi är allmänt intresserade av fotografering, mode, skönhet dans och att blogga. Vi är mycket kreativa och glada av oss. Hoppas du kommer att gilla bloggen & stanna kvar som läsare.
Välkommen!



Fråga mig

65 besvarade frågor

KONTAKT

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards