EmmaElins

Direktlänk till inlägg 18 september 2016

Linköping

Av emmaelins - 18 september 2016 11:55

Hej allesammans!

 

 

Som jag skrev i förra inlägget var vi i Linköping för att shoppa igår. Det blev en lyckad dag även om vi inte hittade lika mycket som förväntat. Men jag är väldigt nöjd med de sakerna jag köpte, 2 av dem var saker jag var ute efter och ville ha.

Vi började med att "göra stan", och gick in och ut i nästan alla butiker kändes det som. Utbudet i butikerna var dock mycket samma och lite trist. Men jag är som sagt nöjd med att jag iallafall hittade något. Vi åt på en restaurang som låg mitt på stora torget, så det var mysigt. Det var lite thai/indiskt tema, det var väl inget jättewow, men det var gott! Efter det gick vi lite till inne i stan, filmade en musical.ly, och sedan bestämde vi oss för att åka ut till Ikanohuset då det inte finns riktigt alla butiker som vi vill gå i inne i stan.

Tyvärr mådde Elin lite halvbra under hela dagen vilket var synd. Jag vet inte var det var, men hon hade magont och huvudvärk, och det är ju inte sådär jättekul att gå omkring med det. 

Väl inne på Ikanohuset tog en fika på Espressohouse för att få lite energi igen, och shoppade lite till.

Sedan tog vi bussen tillbaka till stationen igen för att ta tåget hem. 

 

Dock hade vi problem med våra pendelkort hela dagen. Problemet uppstod redan på morgonen när vi skulle åka och råkade trycka in fel slags biljett. Men eftersom att vi trodde att vi gjorde rätt var det inget mer med det liksom. Sedan när vi hade gått inne i stan ett bra tag ville vi ju då åka ut till Ikanohuset med buss. Men eftersom vi då hade tryckt in fel biljett redan från början hade det dragit alla pengar på våra kort, så där stod vi utan pengar på våra resekort. Men trots det lyckades vi åka till Ikano och tillbaka till resecentrum helt gratis. Vi bara satte oss i sätet, och som tur var märkte ingen någonting. Heheh..

Vi hade ju fortfarande inga pengar till hemresan så där fick vi förklara oss två gånger för tågvärdarna för att få åka med hem, gratis. Vi måste ju byta tåg 1 gång på den lilla sträckan som det är, och på sista tåget hem var konduktören en aning otrevlig. Alltså, vi hade ju faktiskt betalat för en hel dags resa vare sig det blev fel eller inte, vi hade till och med kvittobevis. Men ändå var han så osympatisk på något vis. Nä nu skriver jag inte mer om det för jag bara stör mig så fruktansvärt på den där tågvärden!

 

Hur som helst, även om det uppstod lite småproblem var det en väldigt lyckad dag iallafall!

 

 

 

 

 

 

Hörs!

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
 
Fanny

Fanny

18 september 2016 16:15

När kommer ni att flytta över till Nouw? Läste att ni skulle göra det, men kommer dock inte ihåg om ni sa när haha :-)
Driver själv en modeinriktad blogg där ♥

http://nouw.com/guldhydroxid

emmaelins

18 september 2016 17:56

Planen var att fota en headerbild på mig (Elin) idag då vi har tänkt ha en rullande header, men eftersom varken Emma och jag mår riktigt bra har det inte blivit av. Nu satsar vi på att ta den nästa helg och kanske blir det så att vi öppnar bloggen då också. Vi håller tummarna att inget annat kommer i vägen! :)

E&E

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av emmaelins - 23 oktober 2016 14:51

Hej på er!!   OBS! Viktigt att ni läser igenom hela inlägget.     Nu är det offentligt, vår nya blogg är startad!! Shit, vi kan knappt tro det själva, att vi äntligen skulle komma till skott med detta!   Två år och ungefär tre månader p...

Av emmaelins - 22 oktober 2016 19:57


  Hej allesammans!     Idag har det varit en riktig myslördag för Emma och mig. I förmiddags cyklade vi i vanlig ordning fram på stan och köpte med oss lite godis. Vi åkte även till Ö&B, luktade på lite doftljus och jag köpte två sminkborta...

Av emmaelins - 20 oktober 2016 20:50


Hej på er!   *Edit, jag skrev detta inlägget igår (torsdag), så därför står allting i "idag-form".   Idag har vi äntligen chekat av och klarat av en sak jag gått runt och varit nervös och känt press inför i en vecka ungefär. Nämligen orienter...

Av emmaelins - 19 oktober 2016 19:52

Hej allihopa!     Okej hörni, förmodligen är detta sista veckan vi bloggar på denna blogg nu. Nu är allt så gott klart med den nya bloggen och vi satt förra helgen och "renoverade" den. Så nu är allt fixat och den är redo att fyllas med härliga...

2's

Av emmaelins - 18 oktober 2016 21:35


    Älska Digster Hits och topplistorna på Spotify!   ...

Presentation


Hejsan!
Vi är två tjejer på 15 år som är bästa vänner.
Vi är allmänt intresserade av fotografering, mode, skönhet dans och att blogga. Vi är mycket kreativa och glada av oss. Hoppas du kommer att gilla bloggen & stanna kvar som läsare.
Välkommen!



Fråga mig

65 besvarade frågor

KONTAKT

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards