EmmaElins

Direktlänk till inlägg 17 juni 2016

Maxa sommaren - härliga tips!

Av emmaelins - 17 juni 2016 19:14

Hej allesammans!



I detta inlägget tänkte vi bjuda på en hel del olika tips som du kan ta nytta av och använda för att krydda din sommar lite extra, alltså göra den ännu bättre än vad den redan är.

Det är allt från kläder, mat och saker man kan hitta på. Så vi hoppas att ni kan få lite inspiration från detta inlägget!










Naturgodis - fräscht & gott

 

 

Det perfekta snackset på sommaren är helt klart naturgodis. Det känns allmänt lättare och fräschare att äta det än att äta vanligt godis. Sedan om det är så vet vi inte, men naturgodis är verkligen att rekommendera om du inte redan har testat. Så gott! Speciellt rostad majs & chilinötter (dem ni ser i påsen här ovanför), det är våra absoluta favoriter och har man väl börjat äta dem så går det bara inte att sluta. ;) MUMS med stora bokstäver!














Sommarens sko - Flippflopps


 

Att komma till stranden i sneakers är BIG NO. Fötterna behöver luftas och på sommaren när man har chansen ska man givetvis ta den! Flippflopps är lätta, enkla och perfekta till stranden eller att gå runt i hemma.















Hoppa studsmatta


 

Att hoppa studsmatta är något man alltid kan göra, ifall man man inte har något särskilt att göra. Enligt oss är det alltid kul, en rolig sysselsättning helt enkelt. Man kan t.ex försöka lära sig lite olika konster, som vi brukar göra! Har man ingen studsmatta själv blir det ju lite svårt, men man kanske känner någon kompis som har och då kan man ju ta tillfället i akt att hoppa!














Solglasögon - praktiskt & snyggt


  
Solglasögon i alla dess färger och former är nog sommarens mest använda accessoar. Det är både praktiskt och snyggt till outfits. Har man bara ett par kan man kanske unna sig några fler, det finns ju färger och former i en oändlighet och det kan ju även vara kul att byta lite ibland, ellerhur? ;)

Dessa som ni ser på bilden köpte vi båda när vi var i Jönköping och dem är från Ginatricot.














Sommarens frukt - Vattenmelon


 

Sommarens frukt - vattenmelon! Bortsett från jordgubbar finns det nog ingen frukt som är mer passande att äta på sommaren än vattenmelon. Plus att det är supergott!

Som ni ser på bilden kan man även göra en god och svalkande slush av den, eller så äter man den med sked eller skivar upp den. Man kan experimentera lite som man vill!






Ja det var alla tips som vi hade att erbjuda just nu! Hoppas ni gillade inlägget och kommentera gärna om ni gillar denna sortens inlägg där vi ger lite mer vardagliga tips.

Ha det bra, hörs!










           

 
 
Dalmar

Dalmar

17 juni 2016 23:20

Bra inlägg och fina bilder! :)
Har själv två olika solglasögon.

http://dalmar.bloggplatsen.se

 
februaritjejen

februaritjejen

18 juni 2016 08:47

Vilket bra inlägg!!

http://https://bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av emmaelins - 23 oktober 2016 14:51

Hej på er!!   OBS! Viktigt att ni läser igenom hela inlägget.     Nu är det offentligt, vår nya blogg är startad!! Shit, vi kan knappt tro det själva, att vi äntligen skulle komma till skott med detta!   Två år och ungefär tre månader p...

Av emmaelins - 22 oktober 2016 19:57


  Hej allesammans!     Idag har det varit en riktig myslördag för Emma och mig. I förmiddags cyklade vi i vanlig ordning fram på stan och köpte med oss lite godis. Vi åkte även till Ö&B, luktade på lite doftljus och jag köpte två sminkborta...

Av emmaelins - 20 oktober 2016 20:50


Hej på er!   *Edit, jag skrev detta inlägget igår (torsdag), så därför står allting i "idag-form".   Idag har vi äntligen chekat av och klarat av en sak jag gått runt och varit nervös och känt press inför i en vecka ungefär. Nämligen orienter...

Av emmaelins - 19 oktober 2016 19:52

Hej allihopa!     Okej hörni, förmodligen är detta sista veckan vi bloggar på denna blogg nu. Nu är allt så gott klart med den nya bloggen och vi satt förra helgen och "renoverade" den. Så nu är allt fixat och den är redo att fyllas med härliga...

2's

Av emmaelins - 18 oktober 2016 21:35


    Älska Digster Hits och topplistorna på Spotify!   ...

Presentation


Hejsan!
Vi är två tjejer på 15 år som är bästa vänner.
Vi är allmänt intresserade av fotografering, mode, skönhet dans och att blogga. Vi är mycket kreativa och glada av oss. Hoppas du kommer att gilla bloggen & stanna kvar som läsare.
Välkommen!



Fråga mig

65 besvarade frågor

KONTAKT

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards