EmmaElins

Direktlänk till inlägg 4 april 2016

Back on Track

Av emmaelins - 4 april 2016 20:35

Hej allihopa!



Första dagen i skolan efter lovet är då avklarad. Alltså den söndags"ångesten" man har sista dagen på lovet är inte att skoja om. "Ångest" är väl att ta i, många använder det ordet i fel sammanhang, kanske för att man inte riktigt vet vad det innebär. Men iallafall, jag har alltid samma ganska uppgivna magkänsla varje sista dag på varje lov. För då vet man att det roliga är över och det dröjer ett tag tills det kommer åter igen. Men i vårat fall är det ganska skönt nu iallafall, vi har prao nästa vecka så vi behöver ju bara vara i skolan en vecka innan det blir ett avbrott igen.


Jag kommer inte ihåg om vi nämnt det innan, men nästa vecka är det som sagt prao (omgång två) för vår del. Elin och jag ska faktiskt praoa tillsammans igen, men denna gång på våran dansskola.

Eftersom att det är "dansveckan" nästa vecka passar det ju väldigt bra då vi ändå skulle behövt gå ifrån praoen för att vara med på danssagan. Förra årets tema på danssagan var Frost, och i år är det Kalle och chokladfabriken. Så vi har övat nu nästan hela vårterminen på koregrafier till den, det ska bli superkul.

Jag tror denna prao kommer bli väldigt chill för oss. På våran skola finns det en studievägledare som alltid kommer in i klassrummet och snackar allvar med oss innan praoen, om hur allvarligt och strikt det är, och även hur man ska uppföra sig och att man inte får göra si och så.

Men för sjutton, så allvarligt är det inte. Och speciellt inte denna gång, men det var det inte förra heller då vi praode på ett hotell här i stan. Det var avslappnat och vi fick bestämma lite vad vi ville göra och när.

Nu kommer vi förmodligen att få vara med och förbereda på scenen, fixa och greja inför danssagan helt enkelt. Och några speciella arbetstider har vi inte heller. Det enda vi vet är att vi ska vara där kl 12 på måndag, så det blir sovmorgon deluxe då. ;)



Ha det bra hörni, hörs!











 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av emmaelins - 23 oktober 2016 14:51

Hej på er!!   OBS! Viktigt att ni läser igenom hela inlägget.     Nu är det offentligt, vår nya blogg är startad!! Shit, vi kan knappt tro det själva, att vi äntligen skulle komma till skott med detta!   Två år och ungefär tre månader p...

Av emmaelins - 22 oktober 2016 19:57


  Hej allesammans!     Idag har det varit en riktig myslördag för Emma och mig. I förmiddags cyklade vi i vanlig ordning fram på stan och köpte med oss lite godis. Vi åkte även till Ö&B, luktade på lite doftljus och jag köpte två sminkborta...

Av emmaelins - 20 oktober 2016 20:50


Hej på er!   *Edit, jag skrev detta inlägget igår (torsdag), så därför står allting i "idag-form".   Idag har vi äntligen chekat av och klarat av en sak jag gått runt och varit nervös och känt press inför i en vecka ungefär. Nämligen orienter...

Av emmaelins - 19 oktober 2016 19:52

Hej allihopa!     Okej hörni, förmodligen är detta sista veckan vi bloggar på denna blogg nu. Nu är allt så gott klart med den nya bloggen och vi satt förra helgen och "renoverade" den. Så nu är allt fixat och den är redo att fyllas med härliga...

2's

Av emmaelins - 18 oktober 2016 21:35


    Älska Digster Hits och topplistorna på Spotify!   ...

Presentation


Hejsan!
Vi är två tjejer på 15 år som är bästa vänner.
Vi är allmänt intresserade av fotografering, mode, skönhet dans och att blogga. Vi är mycket kreativa och glada av oss. Hoppas du kommer att gilla bloggen & stanna kvar som läsare.
Välkommen!



Fråga mig

65 besvarade frågor

KONTAKT

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards