EmmaElins

Direktlänk till inlägg 3 april 2016

Frågestund #2 - E&E

Av emmaelins - 3 april 2016 15:30

Hej på er!

 

 

I detta inlägget tänkte vi svara på resten av frågorna vi fick av er.

Dessa frågor handlar om lite mer personliga grejer, men även om bloggen, så vi tänkte att vi svarar på dem frågorna i ett separat inlägg.

Vi kör igång. :)

 

 

   

 

 

 

När kommer ni att starta den nya bloggen?

Vi sa ju att vi skulle starta bloggen i början av mars men som ni har märkt har ju det inte blivit av. Men saken är den att vi känner oss väldigt bekväma på Bloggplatsen så det känns lite vemodigt att bara lämna denna bloggen för att sedan börja om på ruta ett igen. (Inte riktigt, för vi vet ju att många läsare kommer att följa den andra bloggen också, när vi väl har skapat den) 

Att lämna den här bloggen vi bloggat på i princip varje dag i ett & ett halvt år är inte så enkelt som vi trodde. Så det är där skon klämmer så att säga. 

Ett annat problem är att vi är veliga, väldigt veliga. Vi har alltid varit inriktade på att byta till Blogg.se, men nu börjar även Nouw.com komma in i bilden. 

Men såklart ska man inte bara se problem, utan även möjligheter. Vi har ju en större chans att utveckla bloggen på andra portaler än här. Vi vill byta portal, men vi kan inte utlova något specifikt datum. Vi ska försöka uppdatera er om saken, när vi bestämt hur vi ska göra. Vi kommer att byta portal för att utveckla oss, men vi vet inte exakt när. Men innan sommaren ska det ha blivit av!

 

 


 

Vad heter ni på instagram?

Vi förstår att många av er är intresserade av det då vi fått många frågor om just detta. Vi har varit lite tveksamma som ni kanske märkt då vi inte sagt det innan. Men när vi fick denna fråga tog vi oss en funderare. Vi har nu till slut bestämt oss för att ge ut det ändå:

- Emma: @Emmahenniing

- Elin: @Elinjohansoon

Se till & följ! ;)





Vad har ni för mål med bloggen?

Vårat mål just nu är kunna tjäna pengar på att blogga, vi tycker att vi lägger ner så pass mycket tid på detta så att vi förtjänar det. Såklart är det ju roligt att bloggen växer & att fler folk börjar känna igen oss pågrund av detta. Men att bli framtida Kenza är ju inget vi strävar efter. Om vi får drömma lite skulle vi också vilja utveckla vårat märke "E&E" och kunna lansera bland annat kläder. Alltså använda våran logga som ett varumärke, är det vi vill helt enkelt!




 

 

Det var allt för denna frågestund! Hoppas ni gillade inlägget och fick svar på alla frågor!

Och se nu till att följa oss på instagram. ;) 

 










               

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av emmaelins - 23 oktober 2016 14:51

Hej på er!!   OBS! Viktigt att ni läser igenom hela inlägget.     Nu är det offentligt, vår nya blogg är startad!! Shit, vi kan knappt tro det själva, att vi äntligen skulle komma till skott med detta!   Två år och ungefär tre månader p...

Av emmaelins - 22 oktober 2016 19:57


  Hej allesammans!     Idag har det varit en riktig myslördag för Emma och mig. I förmiddags cyklade vi i vanlig ordning fram på stan och köpte med oss lite godis. Vi åkte även till Ö&B, luktade på lite doftljus och jag köpte två sminkborta...

Av emmaelins - 20 oktober 2016 20:50


Hej på er!   *Edit, jag skrev detta inlägget igår (torsdag), så därför står allting i "idag-form".   Idag har vi äntligen chekat av och klarat av en sak jag gått runt och varit nervös och känt press inför i en vecka ungefär. Nämligen orienter...

Av emmaelins - 19 oktober 2016 19:52

Hej allihopa!     Okej hörni, förmodligen är detta sista veckan vi bloggar på denna blogg nu. Nu är allt så gott klart med den nya bloggen och vi satt förra helgen och "renoverade" den. Så nu är allt fixat och den är redo att fyllas med härliga...

2's

Av emmaelins - 18 oktober 2016 21:35


    Älska Digster Hits och topplistorna på Spotify!   ...

Presentation


Hejsan!
Vi är två tjejer på 15 år som är bästa vänner.
Vi är allmänt intresserade av fotografering, mode, skönhet dans och att blogga. Vi är mycket kreativa och glada av oss. Hoppas du kommer att gilla bloggen & stanna kvar som läsare.
Välkommen!



Fråga mig

65 besvarade frågor

KONTAKT

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards