EmmaElins

Direktlänk till inlägg 24 februari 2016

Mindre lyckade photoshoots

Av emmaelins - 24 februari 2016 21:39




Även om det ibland kan verka som att det mesta är top notch här på bloggen, så kan verkligheten se ut på ett annat sätt. Dock tycker jag ändå att vi lyckas bra med att ha lite måtta på ytligheten och blanda med bra och dåliga saker då & då.

I detta inlägget hade jag tänkt att visa er några exempelbilder från photoshoots som vi haft och lagt ner en del tid på, men ändå aldrig lagt upp här på bloggen.

Oftast planerar vi tid, plats, kläder osv.. ganska noggrant innan photoshoots så att inget ska gå fel. (Inte för att allt måste vara perfekt jämt & ständigt, utan mer för att man inte vill lägga ner timmar i onödan)

Men det händer ju såklart ibland ändå. Bilderna här nedan är alla i från sommaren och tidiga hösten, så det var ju ett tag sedan nu.

Men vi var helt enkelt för kräsna för att lägga upp dessa bilder, nästan iallafall.

Den ena photoshooten la vi aldrig upp för att vi inte hade tillräckligt med material till inlägget.





 

 

 


Dessa bilder har vi faktiskt fotat vid våran skola. Vi hade tänkt använda dem i våra "Outfits for school"-inlägg som vi gjorde i höstas, men bilderna kom aldrig till användning för att det aldrig blev av att vi fotade ytterligare en outfit. (Eftersom att det skulle vara 2 outfits i varje inlägg).

Men bilderna i sig var det inget fel på, vi blev faktiskt nöjda med detta!









 

 


Dem här bilderna har heller aldrig dykt upp här på bloggen, men av en annan anledning.

Vi tyckte att bilderna blev så fruktansvärt tråkiga och platta på något sätt. Sedan ser även klackarna väldigt tantiga ut och hela outfiten var väl kanske inte den bästa om man säger så.

Så detta var inget vi ville bjuda er på här på bloggen. ;)









 

 


Här har vi tagit oss upp till stans idrottsanläggning för att fota en sportinspirerad tennis-outfit.

Tur att vi har gång - och cykelavstånd från mitt hus så vi inte hade åkt upp hit helt i onödan.

Hur som helst så tyckte vi helt enkelt att det blev för få bilder som blev bra här. Ljuset var dåligt på vissa bilder, mina poser var för hemska, och vissa av bilderna blev sneda.

Ja, vi är kräsna ja.






Ja, det var några exempel på mindre lyckade photoshoots helt enkelt.

Hopps ni gillade inlägget, hörs!









 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av emmaelins - 23 oktober 2016 14:51

Hej på er!!   OBS! Viktigt att ni läser igenom hela inlägget.     Nu är det offentligt, vår nya blogg är startad!! Shit, vi kan knappt tro det själva, att vi äntligen skulle komma till skott med detta!   Två år och ungefär tre månader p...

Av emmaelins - 22 oktober 2016 19:57


  Hej allesammans!     Idag har det varit en riktig myslördag för Emma och mig. I förmiddags cyklade vi i vanlig ordning fram på stan och köpte med oss lite godis. Vi åkte även till Ö&B, luktade på lite doftljus och jag köpte två sminkborta...

Av emmaelins - 20 oktober 2016 20:50


Hej på er!   *Edit, jag skrev detta inlägget igår (torsdag), så därför står allting i "idag-form".   Idag har vi äntligen chekat av och klarat av en sak jag gått runt och varit nervös och känt press inför i en vecka ungefär. Nämligen orienter...

Av emmaelins - 19 oktober 2016 19:52

Hej allihopa!     Okej hörni, förmodligen är detta sista veckan vi bloggar på denna blogg nu. Nu är allt så gott klart med den nya bloggen och vi satt förra helgen och "renoverade" den. Så nu är allt fixat och den är redo att fyllas med härliga...

2's

Av emmaelins - 18 oktober 2016 21:35


    Älska Digster Hits och topplistorna på Spotify!   ...

Presentation


Hejsan!
Vi är två tjejer på 15 år som är bästa vänner.
Vi är allmänt intresserade av fotografering, mode, skönhet dans och att blogga. Vi är mycket kreativa och glada av oss. Hoppas du kommer att gilla bloggen & stanna kvar som läsare.
Välkommen!



Fråga mig

65 besvarade frågor

KONTAKT

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards