EmmaElins

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2015

Lägerhelg

Av emmaelins - 20 oktober 2015 19:58

Hej på er!



Det var ett tag sedan.. eller ja, en vecka sedan vi gjorde ett inlägg.

Jag är trött på att behöva ursäkta mig hela tiden, om det är så att vi inte har tid att blogga så är det väl så. Då ska man inte behöva komma med en massa ursäkter för det.

Det finns dessutom inga ursäkter förutom skolan. Skolan måste vara prio 1 och denna veckan har vi haft/har sjukt mycket att göra.

Men att inte göra ett inlägg på en hel vecka när man är 2 personer som bloggar - är illa.

Det är inte alls bra, så ska det inte heller vara. Bättring ska ske! ;)

Jag vet själv hur det är att följa en blogg som knappt uppdateras 1 gång i månaden. Man får känslan av oengagemang från bloggaren då. Och som läsare tröttnar man ju ganska fort.



Hur som helst..

Helgen har vi spenderat på ett läger med konfirmationen. Vi åkte dit i fredags kväll och stannade där till lunchtid i söndags.

Det var väldigt intensiva dagar men också hyffsat roliga. Inte alltid, men nästan.

Jag och Elin hamnade inte i samma rum men det gjorde inte så jättemycket eftersom att vi ändå hamnade med våra kompisar. Vi var 10 pers uppe på en trång övervåning med en liten, liten toalett.

Ni kan ju tänka er själva hur bökit det var på morgnarna när man skulle göra sig i ordning och alla skulle in där.

Någon vidare bra sömn har det ju inte heller blivit. Det var tidiga morgnar och sena kvällar.

Min väckarklocka ringde vid 7 och sedan somnade jag inte förns 12 på natten. I rummet under oss bodde ett gäng killar också som helatiden skulle ligga och sparka i taket (som då var vårat golv) x). Väldigt dålig isolering i det där golvet, det var ju till och med nästan så man hörde vad dom pratade om. Så ungefär 7 timmar sömn (knappt) blev det, bra, mycket bra...

På dagarna hade vi som "lektioner" kan man väl säga. Inte typ matte, utan lektoner som hade

med kyrkan, bibeln & jesus att göra.

Det var väl en aning segt i mellanåt.

Men i fredags kväll kollade vi på film, och i lördags kväll hade vi "lägerbål". Alltså en lek-kväll med massa olika lekar.

I söndags var det städning i rummet, dopvandring och ytterligare lekar.

Och när jag säger lekar så var det allt från samarbetsövningar, "Under hökens vingar kom", någon konstig form av brännboll med ett cykeldäck och en pinsam "flörtlek". x)


Ja, men det var väl ungefär allt om den helgen. Orkar inte ta allt, skulle nog bli ganska långtråkigt att läsa exakt allt. Men iallafall, vi hörs strax igen - lovar! ;)




2 vettiga bilder från helgen:



 

Detta var dock inte huset vi bodde i, vi bodde i olika stugor.

Men detta var "resturangen"/matsalen.





 









 






 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av emmaelins - 23 oktober 2016 14:51

Hej på er!!   OBS! Viktigt att ni läser igenom hela inlägget.     Nu är det offentligt, vår nya blogg är startad!! Shit, vi kan knappt tro det själva, att vi äntligen skulle komma till skott med detta!   Två år och ungefär tre månader p...

Av emmaelins - 22 oktober 2016 19:57


  Hej allesammans!     Idag har det varit en riktig myslördag för Emma och mig. I förmiddags cyklade vi i vanlig ordning fram på stan och köpte med oss lite godis. Vi åkte även till Ö&B, luktade på lite doftljus och jag köpte två sminkborta...

Av emmaelins - 20 oktober 2016 20:50


Hej på er!   *Edit, jag skrev detta inlägget igår (torsdag), så därför står allting i "idag-form".   Idag har vi äntligen chekat av och klarat av en sak jag gått runt och varit nervös och känt press inför i en vecka ungefär. Nämligen orienter...

Av emmaelins - 19 oktober 2016 19:52

Hej allihopa!     Okej hörni, förmodligen är detta sista veckan vi bloggar på denna blogg nu. Nu är allt så gott klart med den nya bloggen och vi satt förra helgen och "renoverade" den. Så nu är allt fixat och den är redo att fyllas med härliga...

2's

Av emmaelins - 18 oktober 2016 21:35


    Älska Digster Hits och topplistorna på Spotify!   ...

Presentation


Hejsan!
Vi är två tjejer på 15 år som är bästa vänner.
Vi är allmänt intresserade av fotografering, mode, skönhet dans och att blogga. Vi är mycket kreativa och glada av oss. Hoppas du kommer att gilla bloggen & stanna kvar som läsare.
Välkommen!



Fråga mig

65 besvarade frågor

KONTAKT

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards