EmmaElins

Direktlänk till inlägg 1 april 2015

1:a April

Av emmaelins - 1 april 2015 19:25

Hej på er!


Nå? Har ni blivit utsatt för något bus idag? För min del har det varit lungt iallafall. Det ända som har hänt idag var att jag gjorde ett matteprov som jag tyckte var väldigt lätt. *skrytvarning*

Jag hade stora planer att vi skulle busa med någon med våra lärare men nej, nej.. Det blev tyvärr inget av det.. :(

En helt vanlig, inte så rolig onsdag med andra ord.


Påtal om bus så så kom jag ihåg att vi förra året fick en lapp där det stod att man var tvungen att vara i skolan två dagar på påsklovet. Det stod att det vi inte hade varit i skolan så många timmar som man egentligen skulle. Det var ju underskrivet av rektorn och så, så jag gick faktiskt på det. (Kan också bero på att jag är ganska lättlurad.) Många blev väldigt upprörda och några tänkte gå och klaga hos rektorn men det kom ju sedan fram att det bara var ett aprilskämt vilket var en riktigt lättnad. x)


Som bonus på denna veckan har jag åkt på en liten förskylning. Jag är täppt i näsan och lite hostig, men utöver det mår jag ganska bra. Jag är inte så förskyld att jag måste stanna hemma från skolan. Passar dock inte in denna veckan precis med tanke på att jag fyller år i övermorgon.. Men jag har iallafall tagit det väldigt lungt idag så förhoppningsvis går det väl över snart. 


Jag hoppas iallafall att alla ni mår bra. Att ni inte har blivit utsatta för något allt för hemskt bus idag. (Men något litet skulle faktiskt varit kul)



Hörs!





              






 

 
 
Amanda

Amanda

1 april 2015 21:21

Jag har inte heller blivit utsatt för något bus idag, vilket ger mig en väldigt lättnad, då jag alltid brukade gå spänd hela dagen då det varit den första april och inte litat ett dugg på vad någon sa. Det var lite jobbigt förstås.
Dock var det riktigt roligt förra året då jag, min kompis, tillsammans med vår engelskalärare faktiskt lurade hela klassen med ett prov. Det var min och min kompis idé och vi började planera lite, sedan frågade vi vår lärare och hon sa (konstigt nog) ja. Vi bad vår lärare göra ett ganska kort prov (dels för att inte lägga hela lektionen på ett bus och även för att klassen skulle få samla sig lite efteråt, vilket det senare visade sig att de behövde också) men med långa, och framför allt svåra frågor och uppgifter.
Innan vi gick in i engelska-salen den dagen fick jag och min kompis faktiskt öva oss på att inte börja skratta, då jag har väldigt svårt för att inte skratta när man luras, haha.
Vår lärare sa när alla hade satt sig att vi skulle ha ett oförberett prov och det var verkligen kul att se hur alla verkligen försökte och tänkte när proven var utdelade. Jag bara kladdade runt på pappret i ungefär fem minuter tills jag räckte upp handen och sa högt "vad ska man göra om man är färdig?", som jag, min kompis och vår lärare planerat tidigare. Allas huvuden lyftes och kollade på mig som om jag var värsta geniet eller någonting (härlig känsla, haha!), då frågorna var extremt svåra.
En stund efter det räckte min kompis upp handen och sa att hon också var färdig, vilket ledde till att en del i klassen blev lite irriterade (vinnarskallar..).
När ytterligare några minuter hade gått efter det erkände vår lärare att det bara var ett aprilskämt. Jag och min kompis skrattade ihjäl oss rent ut sagt och när läraren även sa att det var jag och min kompis som planerat allt knycklade alla ihop sina prov och slängde på oss. Trots det kunde de inte låta bli att dra i mungiporna och skratta.

Ja, det var en härlig och rolig upplevelse och känsla det där. Extra roligt att de verkligen gick på det också, då jag faktiskt inte trott att någon skulle göra det från första början.
Detta var min historia som jag kände att jag bara var tvungen att dela med mig av. (Den blev en aning lång..)

Ha det fint! (:

http://bokslukarens.bloggplatsen.se

emmaelins

2 april 2015 16:45

Hahah, kan inte låta bli att småfnittra lite! Ja, när det väl är första april måste man ju passa på tycker jag. Alltid roligt att driva lite med folk! :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av emmaelins - 23 oktober 2016 14:51

Hej på er!!   OBS! Viktigt att ni läser igenom hela inlägget.     Nu är det offentligt, vår nya blogg är startad!! Shit, vi kan knappt tro det själva, att vi äntligen skulle komma till skott med detta!   Två år och ungefär tre månader p...

Av emmaelins - 22 oktober 2016 19:57


  Hej allesammans!     Idag har det varit en riktig myslördag för Emma och mig. I förmiddags cyklade vi i vanlig ordning fram på stan och köpte med oss lite godis. Vi åkte även till Ö&B, luktade på lite doftljus och jag köpte två sminkborta...

Av emmaelins - 20 oktober 2016 20:50


Hej på er!   *Edit, jag skrev detta inlägget igår (torsdag), så därför står allting i "idag-form".   Idag har vi äntligen chekat av och klarat av en sak jag gått runt och varit nervös och känt press inför i en vecka ungefär. Nämligen orienter...

Av emmaelins - 19 oktober 2016 19:52

Hej allihopa!     Okej hörni, förmodligen är detta sista veckan vi bloggar på denna blogg nu. Nu är allt så gott klart med den nya bloggen och vi satt förra helgen och "renoverade" den. Så nu är allt fixat och den är redo att fyllas med härliga...

2's

Av emmaelins - 18 oktober 2016 21:35


    Älska Digster Hits och topplistorna på Spotify!   ...

Presentation


Hejsan!
Vi är två tjejer på 15 år som är bästa vänner.
Vi är allmänt intresserade av fotografering, mode, skönhet dans och att blogga. Vi är mycket kreativa och glada av oss. Hoppas du kommer att gilla bloggen & stanna kvar som läsare.
Välkommen!



Fråga mig

65 besvarade frågor

KONTAKT

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards