EmmaElins

Direktlänk till inlägg 18 mars 2015

Hur du känner dig vacker UTAN smink

Av emmaelins - 18 mars 2015 19:31

Hej på er!


I detta inlägget hade jag tänkt ge lite tips på hur du kan göra för att känna dig fräsch och fin UTAN smink.

Alla tjejer som börjar komma upp i tonåren eller som är tonåring har väl sina morgonar då man bara känner: USCH..

Sekunden efter är mascaran, pudret och concealern framplockade och där står man och utför sin vardagliga sminkrutin.

Vissa sminkar sig för att de tycker det är kul men det finns ju också de som gör det för att de känner att de MÅSTE. De känner att det tar lång tid och att det nästan är lite jobbigt.

Vill du spara tid på morgonen? Då finns tipsen för just dig som faktiskt ger resultat här:



1. Ät en ordentlig frukost.

Som de flesta vet är frukosten den viktigaste måltiden på dagen. Även om du försovit dig, prioritera ALLTID frukosten först, det är superviktigt.

På morgonen när man precis vaknat är man alltid lite blekare än vanligt pågrund av att temperaturen sjunkit när man sovit då det medföljer att huden tappar lite färg. Det var också ett tag sedan du åt senast och därför återfår huden färgen när du äter frukost ganska snabbt. Så ät därför en ordentlig frukost.



      




2. Svalka huden, skölj den med vatten.

För att få en ytterligare fräschare känsla, skölj huden med kallt vatten. Du kan även ta en Toner om du vill men hur som helst, skölj huden med vatten.


                                 




3. Återfukta huden.

Du kan också smörja in huden med en återfuktande dagkräm, om du vill. Extra viktigt om du är torr och sköjt ansiktet med vatten innan. Efter ett tag så försvinner förmodligen (beror på hur mycket kräm du tar och vilken hudtyp du har) det röda i ansiktet.




4. Böj ögonfransarna.

Du kan alltid böja dina ögonfransar för att få dina ögon att se mycket mer pigga och vakna ut. Dessutom tycker jag själv det är väldigt fint med böjda ögonfransar. Inget smink här inte! :D



                                       



5. Fixa till ditt hår.

Håret ÄR en stor del av hela ditt utseende. Fixar du till det lite extra fint drar det mer uppmärksamhet och man ser atomatiskt vackrare ut, i håret men även i ansiktet.

Du kan t.ex sova med flätor för att få ett vågigt, fluffigt hår eller spraya i lite torrschampo för att få volym. Du kan googla runt lite för att hitta frisyren som passar din ansiktsform bäst.



                                           




Där har ni några tips på hur du känner dig fin helt UTAN sminkprodukter och som faktiskt ger resultat. Det går snabbare än att stå och sminka dig, om du har en långvarig sminkprocess alltså.

Du sparar tid men det gäller ändå att du går upp i god tid på morgonen. Så glöm INTE att ställa in alarmet på mobilen. ;)







 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av emmaelins - 23 oktober 2016 14:51

Hej på er!!   OBS! Viktigt att ni läser igenom hela inlägget.     Nu är det offentligt, vår nya blogg är startad!! Shit, vi kan knappt tro det själva, att vi äntligen skulle komma till skott med detta!   Två år och ungefär tre månader p...

Av emmaelins - 22 oktober 2016 19:57


  Hej allesammans!     Idag har det varit en riktig myslördag för Emma och mig. I förmiddags cyklade vi i vanlig ordning fram på stan och köpte med oss lite godis. Vi åkte även till Ö&B, luktade på lite doftljus och jag köpte två sminkborta...

Av emmaelins - 20 oktober 2016 20:50


Hej på er!   *Edit, jag skrev detta inlägget igår (torsdag), så därför står allting i "idag-form".   Idag har vi äntligen chekat av och klarat av en sak jag gått runt och varit nervös och känt press inför i en vecka ungefär. Nämligen orienter...

Av emmaelins - 19 oktober 2016 19:52

Hej allihopa!     Okej hörni, förmodligen är detta sista veckan vi bloggar på denna blogg nu. Nu är allt så gott klart med den nya bloggen och vi satt förra helgen och "renoverade" den. Så nu är allt fixat och den är redo att fyllas med härliga...

2's

Av emmaelins - 18 oktober 2016 21:35


    Älska Digster Hits och topplistorna på Spotify!   ...

Presentation


Hejsan!
Vi är två tjejer på 15 år som är bästa vänner.
Vi är allmänt intresserade av fotografering, mode, skönhet dans och att blogga. Vi är mycket kreativa och glada av oss. Hoppas du kommer att gilla bloggen & stanna kvar som läsare.
Välkommen!



Fråga mig

65 besvarade frågor

KONTAKT

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards